Heldet følger de tossede

Posted by on Jan 9, 2014 in Resultater | No Comments

… siges det. Jeg har virkelig været heldig med at opnå mange flotte placeringer i fotokonkurrencer på det seneste. Denne gang erobrede jeg førstepladsen i fotoklubbens månedskonkurrence i januar måned 2014. Egentlig syntes jeg ikke, at jeg havde noget godt eller specielt billede at deltage med denne gang. I stedet gravede jeg et almindeligt kedeligt billede fra en strand frem fra computeren. Billedet havde jeg liggende fra en hyggelig, men temmelig våd, tur til Vesterhavet sammen med Søren Udby i efteråret 2013, og så prøvede jeg noget nyt og gik amok med at eksperimentere med farver og kontrast i mit billedbehandlingsprogram. Heldet viste sig at være med mig endnu en gang. Billedet faldt i god jord og landede på en suveræn 1.-plads i fotoklubbens hemmelige afstemning. Heldet har travlt med at forfølge mig, men jeg klager ikke …

Strand ved Vesterhavet

Strand

Leave a Reply