Flere antagelser i Serbien

Posted by on Apr 12, 2014 in Resultater | 2 Comments

Ved fotosalonen 1st Exhibition Malinik 2014 i Bor i Serbien fik jeg antaget 3 billeder. Billederne af Eddy Clearwater og Hans Nybo Jørgensen turde være bekendte, da de i forvejen har opnået antagelse på en efterhånden lang række fotosaloner, og jeg har jo ikke holdt mig tilbage med at fortælle vidt og bredt om det hver gang. For at det ikke skulle blive alt for kedeligt har jeg denne gang sendt et nyt billede med. Det har jeg kaldt ‘Bored’, men på trods af titlen er det også blevet antaget.

Flere antagelser i Serbien. Denne gang hos 1st Exhibition Malinik 2014 i Bor

Flere antagelser i Serbien. Denne gang hos 1st Exhibition Malinik 2014 i Bor

2 Comments

 1. Søren Udby
  12/04/2014

  Sjovt billede af dig og Preben. Jeg tvivler dog på, at i virkeligt har kedet jer 🙂

  Reply
 2. Peter Nielsen
  12/04/2014

  Hej Søren, ja man kan vel næsten kalde dette billede for en selfie? Du har ret, det var da ikke så kedeligt at tage billedet som det ser ud.

  Reply

Leave a Reply