Endnu flere antagelser i Italien

Posted by on Feb 23, 2014 in Resultater | No Comments

Det tager åbenbart ingen ende med antagelserne af de billeder, som jeg har til at cirkulere rundt derude for tiden. Nu har den italienske fotosalon 5. Trofeo Cittá di Montevarchi 2014 antaget 4 af dem. Jeg må erkende, at det begynder at blive en kende trivielt med disse opdateringer om antagelser, så jeg overveje at skifte nogle af billederne ud, så der enten bliver færre antagelser at skrive hjem om, eller også andre billeder at skrive om. Jeg er spændt på, hvordan det kommer til at gå, men jeg er selvfølgelig glad for resultaterne hidtil.

Disse billeder er blevet antaget ved den italienske fotosalon 5. Trofeo Cittá di Montevarchi 2014

Disse billeder er blevet antaget ved den italienske fotosalon 5. Trofeo Cittá di Montevarchi 2014

Leave a Reply