5.-plads i fotoklubben og antagelse i Tyskland

Posted by on Mar 24, 2014 in Resultater | 2 Comments

Med billedet af havnekranerne opnåede jeg en 5.-plads i fotoklubbens månedskonkurrence i marts måned 2014. En placering, som jeg blev meget glad for, fordi billedet var noget af et eksperiment fra min side. Normalt gør jeg mindre ved mine fotos i efterbehandlingen, end jeg har gjort i dette tilfælde. Desuden var der rigtig mange gode billeder med i konkurrencen i denne måned.

Billedet har også opnået antagelse ved German International DVF-Photocup 2014 i Niedersachsen.

Cranes in Bremerhaven

Cranes

2 Comments

  1. Søren Udby
    25/03/2014

    Det er altså også et af de mest spændende eksperimentale billeder, som du har lavet længe. Jeg er vild med strukturen i billedet, som komplimenterer den enkle motiv. Farverne er også med til at gøre billedet interessant at kigge på. Det magenta område midt i billedet, som er omgivet af blå toner, er med til at øge nysgerrigheden i beskueren. Flot impressionistisk billede Peter. 🙂

    Reply

Leave a Reply